• Πτολεμαΐδα
  •  info@xdoctor.gr

poioi eimaste

 

 

  Το Xdoctor.gr είναι ένα project των Arecibo, Excellence Software , NetLabs και Xfood , που κατασκευάστηκε με σκοπό να καλύψει την ανάγκη εύρεσης οποιασδήποτε ειδικότητας γιατρών στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

  Μέσα απο το Xdoctor οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τον γιατρό που αναζητούν από έναν κατάλογο όλων των ειδικοτήτων στην Πτολεμαΐδα και να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και την ιστοσελίδα του γιατρού, εφόσον υπάρχει.

 Οι γιατροί που  επιθυμούν να διαφημιστούν, μπορούν να συμπληρώσουν την κατάλληλη Φόρμα Καταχώρησης που υπάρχει στην καρτέλα Επικοινωνία του Xdoctor, ή στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας που υπάρχει στην Αρχική Σελίδα, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια καταχώρηση η οποία θα περιλαμβάνει την επαγγελματική κάρτα του γιατρού, χάρτη τοποθεσίας για τον ακριβή εντοπισμό του ιατρείου από τους επισκέπτες, αναλυτικές πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς επίσης και διάφορες φωτογραφίες απο την επιχείρησή τους.

 Αμέσως μετά την καταχώρηση της επιχείρησης απο τον ενδιαφερόμενο γιατρό, επικοινωνούμε μαζί του προκειμένου να επαληθευθεί η επιθυμία της καταχώρησης.   

 

 

Ψάχνεις γιατρό;
Xdoctor.gr

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.